This is an example of a HTML caption with a link.

AKTIVNOSTI:

BICIKLIZAM

Biciklizam je ugodna i tjelesno korisna aktivnost koja svojim ljubiteljima pruža maksimalni užitak dok se kreću prirodom, a naša Vam lokacija to omogućuje. U našoj neposrednoj blizini na obroncima parka prirode Medvednica možete koristiti niže navedene biciklističke rute. Do istih možete doći polazeći već od nas.

Saznaj više!
www.pp-medvednica.hr/Biciklisticke_staze/staza3.jpg

www.pp-medvednica.hr/Biciklisticke_staze/staza5.jpg

www.pp-medvednica.hr/Biciklisticke_staze/staza1greben.jpg

GOLF

Golf kao jedan od najstarijih sportova u povijesti stvara ugodnu atmosferu u oazi prirode, druženja, sporta i aktivnog odmora. Svega 5 km od nas možete uživati u svim čarima istoga u sklopu golf kluba Ban Jelačić.

Saznaj više!
www.gk-banjelacic.hr

SKIJANJE

Skijanje je jedinstvena aktivnost u kojoj uz određeni stupanj tjelesne pripremljenosti elegantno spuštanje niz obronke pruža potpuni užitak u predivnom snježnom krajoliku. Da bi to putovanje postalo stvarnost svega 20 km od nas nalazi se skijalište Sljeme sa ukupnom duljinom staza oko 4 000 metara. Cjenik karata za skijaške žičare nalazi se na sljedećem linku

http://www.sljeme.hr/UserDocsImages/cjenik_karata_za_ski_zicare2010-2011.pdf

RIBOLOV

Ribolov kao aktivnost u prirodi djeluje opuštajuće. Nadmudrivanje i hvatanje ribe te trzaj ruku i štapa koji rezultiraju uspješnom izvlačenju ribe iz vode razlozi su zbog kojih se svakih ribič ponosno slika sa svojim ulovom. Da biste osjetili te čari, svega 200 m od nas nalaze se dvije rijeke - Sava i Krapina gdje možete zabaciti udicu. Također, 500 m od nas su umjetno jezero Zajarki kao i mnogi rukavci koji predstavljaju idelano mjesto ulova za svakog ribiča.

TENIS

Tenis kao najrašireniji vid rekreacije i jedan od najpopularnijih sportova omogućit će vam da budete u fit formi. On je idealan način da se oslobodite stresa i doprinesete poboljšanju kvalitete svog života, a da biste to postigli svega 2 km od nas nalaze se teniski tereni koji će vam u tome pomoći. Sve o istima možete naći na sljedećim linkovima:

http://www.aktivni.net/teniski_klub_podsused_1_51.aspx

http://www.sport-zagrebacke-zupanije.hr/f_226.asp

SHOPPING

Svega 3 km od nas očekuje Vas Westgate shopping city sa više od 240 trgovina i 22 kafića i restorana, 4.000 m² dječjeg zabavnog parka koji se može besplatno koristiti, kao i brojne atraktivne ponude za čitavu obitelj. Pokraj 3,3 km izloga možete pratiti niz najboljih međunarodnih i hrvatskih marki od kojih su neki prvi put na hrvatskom tržištu. Dođite i osjetite pravi užitak kupovanja!

Saznaj više!
westgate.com.hr

JAHANJE

Samo 4 km od nas udaljeno je jahalište s preponama koje će vam pružiti nezaboravan doživljaj u prirodi. Zato uzjašite na konja i koristite cjelokupnom zdravlju. Time ćete podići razinu svih psihofizičkih sposobnosti i postati zadovoljniji sobom i svojim tijelom.

PLANINARENJE

Planinarstvo je odlazak u prirodu i kretanje na čistom gorskom zraku a predstavlja aktivan način odmora, koji unatoč uloženom fizičkom naporu, čovjeka ispunjava novom snagom i zadovoljstvom. Zato započnite svoju rutu s naših vrata i upoznajte Medvednicu te legendarne Kamene Svatove koji se uzdižu 350 metara iznad sela Jablanovca i naučite nešto o toj legendi.

Saznaj više!
suma.blog.hr/2008/03/1624450545/medvednica-kameni-svatovi-482m.html

ŠPILJE

Svega 15 km od nas nalazi se špilja Veternica koja je 1979. godine zaštićena zakonom kao geomorfološki spomenik prirode. Ulaz u špilju se nalazi na nadmorskoj visini od 320 m. Ukupna duljina do sada istraženih kanala iznosi 7128 m, a dužina glavnog kanala iznosi 2622 m. Ukupna vertikalna razlika iznosi preko 200 metara. Za posjetitelje je uređeno prvih 380 metara špilje. Posjetite nas i uživajte u čarima iste!

Saznaj više!
www.pp-medvednica.hr/Medvednica_slike/Veternica_karta_max.jpg

www.pp-medvednica.hr/Medvednica_slike/Veternica_karta_2max.gif

Pošaljite nam upit:
Broj noći:
Broj osoba:
Datum dolaska:
Dodatni komentar:

Kako do nas:


  • Ivana Pintarića 36, Ivanec Bistranski
  • 10 290 Zaprešić
  • Tel. +385 1 3358 555
  • Fax: +385 1 3358 397
  • Mob. +385 91 5149 908
  • info@gec.com.hr
  • www.gec.com.hr